nytvättat hår och flervariablen på schemat.I vanliga fall brukar jag dyka upp på mitt jobb 3 min innan jag börjar jobba med mitt dyngblöta hår i en knut. Dålig tidsplanering kan det ses som, eller effektiv tidsanvändning (om man tänker att jag låter håret torka på jobbet). Ganska skabbigt är jag faktiskt.

Idag börjar jag dock joba 14. Fram tills dess skall jag plugga flervariabelanalys på min veranda. Seda i heglen har Callball lovat mig att hjälpa mig med Linjära System. Han är snäll han.Min Callball


plugga plugga plugga plugga bort din sura min. MUNNEN DEN SKALL SKRATTA OCH VA GLA

fira fira fira.


Igår fyllde Karin år och därför badade vi näck, åt kakor och drack lite rosé vid en sjö. Fin flicka, fint firande.

Karin

Naken tjej

Fin sjö


kär.Jag är kär i en man som jag här kommer hänga ut fullständigt med namn och bild. Han gillar ätt äta blåa godisar och hatar att hamna på pussbilder. Damer och Herrar. Callball.


Nu leker vi en lek över msn. Jag skickar filer på kroppsdelar så skall han gissa vilka som är mina. Fantastiskt roligt eftersom jag dessutom tror att han kommer gissa fel.
ledig dag.


Detta är en ledig dag och som så sig bör skall alla lediga dagar ha en att-göra-lista. Eftersom jag sov bort hela min morgon kan den bli lite svårmedhunnen, men jag skall göra mitt bästa.

1. Söka jobb. Det börjar krisa sig
2. Börja plugga inför omtentor. Lite lätt sådär, vi börjar med flervariabelanalysen.
3. Träna. In my dreams
4. Städa toaletten. Mina syskon skitar alltid ner den
5. 4-ish åka till systembolaget
6. Hämta Ida och åka på picknick

Nu sitter jag i alla fall på gräsmattan med laptopen och är på att-göra-sak 1. Dock ser men ingenting när solen kommer fram. Synd för mig.


Alla gillar vi photo boothgammal vänskap kan bli som ny.Igår var jag i Horred en sväng hos min ex-bästis Maja. Ex-bästis tänker ni, det låter ju inte som en så positiv benämning. Och nej det är det kanske inte, men det är fascinerande hur bra vi kommer överrens. Historiken och ingenjören. Två helt olika personligheter och ändå är vi så lika.

Let's giver her a new name. Mark-bästis? Bästis?

 

dispyter.


Jag och min man hade en disypt denna morgon om vem som var mest toffel.
Jag påstod att han var mest toffel för att han aldrig går ut längre utan bara vill vara med mig.
Han påstod att jag var mest toffel för att jag fortfarande går ut med alltid kommer hem runt tolv varje kväll för att jag saknar honom.

Men. JAG har ju i alla fall vart ute.

Här har ni dock ett ytterligare bevis på att HAN är toffeln i förhållandet:

Facebook denna söndagsmiddag
Carl-Fredrik

saknar dej frida!!!!

jag tycker du kan åka hit nu:)

13:23Frida

du är bara bakis, deppig och hångelsugen

där för vill du ha mig

men icke, du får tråna, bläddra bland mina facebookbilder och vänta tills LÖRDAG....

MOAHAHA LÖÖÖRDAG!

13:25Carl-Fredrik

mmmmm

dom kan jag runka loss till

;);)


Så jag tycker att vi alla kan instämma i att han är the toffel.Asiater och McD häng.Igår var det asientema-partaj på schemat för att fira Karin, Jana och Per. Jag anlände som mongolisk krigare med knut på huvudet och lång svart mustasch fastlimmad med papperslim. Till min glädje ramlade mustaschen av tidigt inpå kvällen och jag kunde efter det njuta och känna mog mer attraktiv och kvinnlig, vilket jag oftast föredrar.
Idag har jag känt av efterdyningarna av mitt dåliga beteende. Dålig baksmälla var det med, en sån som ger alla baksmällesympton på en gång. Lock för öronen, ljuskänlsighet, dunkande huvud, oro för att andedräkten stinker kvarblivna alkoholångor och ett fantastiskt elakt illamående.
Karin var med mig.


Oavsett biverkningar pallrade jag mig upp ur sängen och begav mig till Lindex. 4 timmar senare räddar Ester mig ur min tristess och skjutsar mig till McD där jag proppar i mig en Big Tasty med plusmeny på rekordtiden 2 minuter.

Och slut var det på den historien. Imorgon är det söndag och jag ämnar då ta upp all disciplin som ligger i dvala. På schemat alltså söka jobb och söka jobb.trötthet.Vad är det med mig som gör att jag varje dag efter jobbet sove 1,5 timmar, trots att min nattsömn inte sällan tar 10 h? Är jag allvarligt dödssjuk och kommer Calle upptäcka mig död i min säng 7 månader försent? Olika scenario spelas kvickt genom huvudet, men jag tänker nog försäka hålla mig vid liv ett litet tag (dag) till.

sedan hände det.


Lusten smög dig på igen. Idag var dagen då det var dags.
Jag har glömt hur mycket jag saknade att blogga. Jag kunde längta hem för att få skriva några meningslösa rader, publicera dem i cyberrymden, och sedan låta det va.

Så nu. I juni 2005 startade jag min första blogg. Någon gång i mars 2007 raderade jag den och började om. Någon gång i juli 2009 skedde ytterligare en omstart.

Härifrån och fammåt satsar vi nu.


RSS 2.0