minnen och Ginkalunda - från bildarkivet

Då pappa köpt en ny dator i sann Mac-anda kändes det lämpligt att gå igenom det gamla bildgalleriet för att se om några fynd kunde hittas. Det är härligt att titta tillbaka:

Rebecka och Tova - 2007

Ginkalunda i full blom - 2008
Marta modell för projektarbete  - 2008
Marta all natural - Hönö 2008
Redo för bal - 2008
Mamma, skaldjur och Hönö - 2008
Samuel med båt - Hönö 2008
Lien och stor - Hönö 2008
Så liten tjej - Hönö 2008
Marta - 2008

:)

Sportar min nya kavaj (med stort K) från Acne och beger mig till Skräddet. Kinnas bästa och enda häng (förutom McD).

Dagen började för övrigt med body pump kl 8:30, och än en gång bestämde jag mig för att börja ett nytt liv. Efter detta har jag sytt på min ullkappa, men tyget vill inte riktigt bete sig som jag vill. Mer om detta senare.back to basic...... vid symaskinen

jul på Hönö

Nu är det jul igen. Och dessutom firas den på Hönö. Dagen har bestått av promenerande, hårkrullande och slappande. Snart samlas väl familjen kring  tidernas äckligaste tv: Kalle Anka, och jag sjunker in i min Elle.day of freedom, day 2
Jag säger då det. Barnet i mig vaknade till när jag såg alla drivor av snö. Skridskor, pulka och tolka efter fyrhjulingen var bara några av de aktiviteter mitt barnasinne längtade till.

Trist att jag skulle börja med skridskoåkningen och stuka (eller spricka?) handleden.det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med digAlla ni civilingenjörs-studerande-nerd-freaks känner nog med mig lyckan att terminen TILLSLUT tog slut. Alla ni andra lite mer chill människor som inte ritkigt hajjar denna plugg-hets får helt enkelt vara tro mig när jag säger att denna dagen är en dag att komma ihåg. Det var längesedan jag var så totalt mentalt och fysiskt utpumpad som när jag klev av bussen i Borås igår kväll kl 22.10. Tur att jag är ung och fräsch och därmer återhämtar mig snabbt.

Idag har jag dock haft lite svårt att förlika mig med avsaknaden av aktivitet så jag lagade janssons, strök dukar, handlade, klippte syskon och fixade lite julklappar. Nytt försök imorgon. Planen: ingenting.

sista.

Gasen i botten. Sista tentan imorgon 14-18, sedan går bussen hem kl 19.15 till mammas mat, vinterpromenader och ett stressfritt liv. Längtar efter att få njuta lite av snön!late night studying...
Man vill ju inte riskera att kugga 4 tentor under ett och samma tenta-p, så efter 1 timmar bloggar och doodle jump är det på't igen...

3 dagar, närmare 30 timmar ytterligare plugg, 2 tentor... sedan är jag KLAR för denna termin :)
Detta är bloggen om en tjej som bara pluggade (och åt McD, men det försöker jag dölja).
framemotseende
Det kommer det här med åldern, detta med att uppskatta sin familj. För mig tog det närmare 20 år, men nu blir längtan mellan varje visit större och större. Det är konstigt det där. Nu är det faktiskt inte mer än 4 dagar, 2 tentor och lite packning innna jag är hemma igen. Denna gång för jul, frisörbesök, bekantmingel, men framförallt, min underbara familj.
Fader och ModerBroder och fantastiskt vacker flickvänMinisysterSyster
inte riktigt enligt planen.Att nätt och jämt (om ens) klara matstat-tentan var inte riktigt enligt planen. Hade varit en sådan seger att ladda upp med en 4a för att kompensera för eftermiddagens minst sagt mediokra prestation (endast en prognos, men med stor tillförlitlighet). Tenta 1/4 i alla fall klar, skönt är ju det. Och med en lyckönskan från tentatanten kanske eftermiddagen överlevs?

upp.
Gå upp idag var i särklass det västa jag gjort i mitt liv.

Huvudet snurrade.
Jag kunde inte öppna ögonen.
Calle fick LYFTA mig ur sängen, då jag var fysiskt okapabel att ta mig upp själv.


Endast 7 timmar sömn bidrgo till denna obehagliga upplevelse.


Det är synd om mig.
plötsligt händer det.

Varenda cell i min kropp var inställd på att få tillbringa nästa läsår i Frankrike. Så plötsligt händer det. Ett mail från LIU International dimper ner i inboxen och vips har jag blivit nominerad till Qébec city, Université Laval. Första tanken var självklart att det är svårare att vara snygg när det är kallt. Andra att jag inte för allt i världen skulle kunna få med mig allt till det förlovade landet. Här snackar vi kompletterande termobyxor! Tredje var att jag nu kan känna mig ännu mer nöjd med min senaste sko-investering. Ett par vattentäta, utläckra-för-att-vara-ordentliga-kängor Timberlandskor.

Så so long bitches, nästa år drar jag!


<3
Sex and the City är glädje. Det enda som är mer glädje är Calle.
min dag.

07.45 ringde alarmet. Upp hoppade jag inte, men 25 minuter snooze gav mig så pass mycket ångest att jag tillslut kom ur sängen. Gröt, dusch, snabbmake och ett oklanderligt klädval (Acne från topp till tå) gjorde mig redo för jobb.

08.55 - ut till cykeln. Flera centimeter med nyfallen snö gjorde cykelresan till jobbet på snudd till omöjlig. Det är farligt det där, med puderlätt, vit snö. Under finns bara klumpar och is. Dödsklumpar och dödsis.

09:30 - räkna kassan. – 646 kr i diff. Hur i hela världen uppkom den?

15.00 - Två hetsiga damer provar den ena Tamaris-stöveln efter den andra. Hur lyckas 90 % av alla 40-60-åriga damer som shoppar i grupp bli så extremt hetsiga? Det är så att man vill klappa dom på kinden och förklara för dom att det faktiskt inte är hela världen om man inte hittar den perfekta vinterstöveln. Något som däremot är hela världen är om jag inte klarar mina fem tentor de följande veckorna. Wake up ladies.

16:15 - Cyklar hem. Tittar mig oroligt över axeln efter poliser varannan minut. Det är tydligen inte lagligt att bara ha ett fungerande baklyse.

16:30 - Hemma igen. Borde åka ut till uni. Borde börjat plugga tidigare. Borde ha mer självdisciplin! Det enda resultatet av dessa tankebanor är insikten om hur slut jag är, hur mycket fötterna värker och hur mycket "borde" jag känner. Allt detta "borde" sög upp energin redan under förmiddagen.

Attans.


RSS 2.0