trött tjej skall jobba.Japp. Trist inlägg det här men dagen ser ut som följer. Jobb. Imorgon klockan 7 åker jag hem hem och vem vet vad som händer imorgonkväll? Ja du..


update från toaJag känner inspirationen rinna till igen. Kanske kan det bli någonting av detta ryck. Update från toan var det. Jag sitter här och ockuperar den så Calle inte kan bajsa vilket han hemskt gärna vill. Detta har vart en slapp dag i staterna. Vaknade av att Calle pressa in mig mot väggen och gav mig ingen annan utväg än att vakna. Lyckades ta mig till duschen runt tvåtiden, följt av typ Californication hela dagen. Slappar gör jag i en fet röd Stanford-hoddie, inte skönheten här alltså, anatar att det är såhär ett förhållande blir efter elva månader.

Imorgon tänkte vi ta oss till San Jose. Dom har hela två Forever 21 butiker där, alltså bättre än i San Francisco som bara har en. Det är så man bedömmer en stad ser ni.

Skämt å sido.

Tänkte försöka ta mig härifrån, toan alltså, så Calle kan få utlopp för sina männskliga behov. Ciao så länge!


Har även an ambition att överge PhotoBooth-bilder.. får se hur det går!
the USAHej bloggen och ni en som läser den! Jag är nu i USA och har vart det i två veckor. Det går inte så att blogga ser ni. Nu skall jag slösa pengar, eller försöka att inte slösa dom, på Stanford Shopping Center. Galssigt va? Massa dyra butiker för dom som gått här och nu tjänar massa pengar, alltså inte riktigt bra för mig som inte har några pengar och vill spara. Men what to do liksom?

Shoppar gör jag i mina nya trench som var billig från forever 21. Calle tyckte den var snygg. Det är nig typ det enda som han tyckt vart snyggt som verkligen VART snyggt. Färgbilnd ni vet.
RSS 2.0