One jacket coming up :)


sista dagen in the Ginkalunda (fredag)

Älskar mina fina skinnskor från Ettore Adriano (skoskav kan inte konkurrera med doften av skinn) och dör lite över att tvingas plugga när solen steker precis utanför dörren. Det blir inte bättre av att hundens ben luktar bajs på riktigt och att hela familjen har lämnat mig för äventyr i Berghem (ni som vet vad Berghem är vet vilka äventyr man kan uppleva där). Önskar att jag var 16 igen, på den tiden då jag sydde upp hela studiebidraget och bodde hemma. Hemma blir genast lite mer romantiskt när det inte är hemma längre. Borta är där där man inte är, och hemma är där där man är.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ skor ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Todeloo!
borta bra men hemma bäst (när det är vår)
De allra bästa veckorna på året är när det precis blivit varmt. De blir dessutom lite bättre av att vara hemma. Där våren blir liiite vackare!
födelsedagslycka

 

 

 

 


...
The world is full of things I need, that's what they're telling me on TV...
galen helg.
Crazy helg alltså. Försöker hantera ljuskänsligheten och steker pannkakor. Längtar efter en dusch och att få känna mig fräsch.

Crazit helg förra helgen med, helt klart den bästa helgen på länge. Jag fick uppleva lite Engelsk kultur när den är som bäst (med Maja). Smaka lite på våren och shoppa skinn. Helt klart 5/5

RSS 2.0