frukost.



Nu sitter jag här och äter frukost (har försökt skrapa fram det nyttigaste ur det amerikanska frukostutbudet, och det är ingen lätt match)!

Livet är inte riktigt lika kul längre när det regnar och semestern är slut. Ikväll flyttar jag dock äntligen från Stanfords Campus där Calle, tillika min pojkvän, bor, till Los Altos Hills. Har fixat mig ett rum hos en familj, men med egen ingång och kök och badrum som delas med en annan tjej. Helt okej! Tillgång till deras pool och tennisbana har jag med om jag vill, och båda föräldrarna verkar supersnälla! Hyran? $750.



mina kurser.



Jag skall ju plugga en liten quarter här in the USA. För tillfället ser mitt schema ut såhär:



Sedan hoppas jag komma in (elelr räknar med att komma in) på mina waitlisted courses med:




Måste erkänna att det jag ser fram mest emot är Beginning Tennis Skills. Jag tror vi är påväg att se ett nytt tennisproffs (eller?)!

Jag skall också erkänna att jag inte har helt koll på vad varje kurs innehåller...


vanligt inslag.


Tyvärr är inte jag och min man så in shape som vore önskvärt! Detta blir ju kanske inte bättre av att ett vanligt inslag i vår umgängesrutin är: god-shape fientlig mat i sängen tlll film... N-O-T G-O-O-D, men ack så trevligt. Jag tänkte dock ge mig på LCHF-dieten (igen för 20e gången). Kommer säkert sluta som vanligt i depp över att jag har dålig karraktär och noll tävlinginstinkt.







strosar.

Strosar runt i lakewood shoppingcenter. Lite lagom jobbigt nar man inte far shoppa... (och jag har kopt en till klocka)

från San Diego.


Nu beger vi oss från San Diego (jag i min nya klocka såklart) tillbaka till LA där vi skall bo ett par nätter vid Long Beach. Sedan var denna trippen slutt!





shopping.



Ni som inte uppskattar konsumtion i form av shopping, titta bort, för jag har haft en fantastic shopping-dag! Ni vet då man hittar "Den Perfekta" (klockan, mysdressen, väskan, träningsoutfiten osv...). Låt mig redovisa:

Ett par jeans från Levis
Tre par skinnväskor från (fantastiskt mjuka, underbar läderlukt, ja ni vet sånt man riktigt går igång på)
En klocka från Guess
En cardigan från Tommy Hilfiger
En piké till bror från Tommy Hilfiger
En kofta till mother från ovan
Ett par wedges från BR
En kavaj från Calvin Klein
En topp från Forever 21
Två par örhänge från ?
En styck parfym från YSL
En topp från BCBGmaxazria
En träningstopp samt shorts från Adidas
Ett badlakan från Ralph Lauren

Et c'etait tout!

Nöjd.

Känns lite som om jag är påväg in i ett shoppingstopp (om man tar med faktum att detta är cirka 40 % av vad jag shoppat sedan jag kom hit).



dagen.



Idag har vi ätit och legat i sängen.

Frukost - ett paket kakor

Lunch - En påse nachos med gucamole-dipp

Middag - Eloge till oss som tog oss till en restaurang och åt lasange/tortellini med alldeles för mycket tomatsås på. Det var i princip sås med pasta.




Frukosten åt vi i alla fall på stranden. När vi frös ihjäl (efter typ en kvart) åkte vi hem. Ingen värme här alltså längre gott folk. Besök yr.no (the best) för att lida med oss. Imorgon skall i alla fall solen titta fram och vi åker till okänt ställe i SAN DIEGO!




igår åkte vi rollercoasters.


Igår åkte vi norr om LA och åkte rollercoasters i massor! Riktigt kul, även om mina ben skrek som två små bebisar efter för många steg i mina "sockskor". Jag kan inte påstå att jag är en åkmes, men efter 1 timmas kö till den sista attraktionen trodde jag att min stund var kommen. Riktigt bra berg-och-dahl bana som särskiljde sig lite från de "vanliga", men sina klassiska loopar och svängar.

Jag smakade även på de äckligaste pommesen ever, smakade som en blandning mellan papper och fisk (och min no-carb diet har inte riktigt kommit igång än nej)




.







newport.



Befinner mig för tillfället i Newport Beach, och nu väntar frukost på stranden.






vidare.



Nu tar vi oss vidare i våran lilla Rental Ride. Funderade på Disney Land, men insåg att för halva priset får vi något mindre barnanpassat på Six Flags, Magic Mountain.






eftermiddag i Beverly Hills.



Idag har jag shoppat väskor från Chanel och skarfar från Hermès. Eller inte. Men jag har i alla fall strosat i de lyxiga kvarteren (typ Rodeo Drive), känt mig ful, och önskat mig rikedom i överflöd (för att kunna köpa allt jag inte kan med min för tillfället limiterade budget, men vänta bara)





Försökte i all fall vara lite snygg.

Så jag köpte ett par solglasögon från Ralph Lauren.




hotell.



Ligger i hotellsängen, dricker öl och läser bloggar. Snart väntar mer shopping och förhoppningsvis kvällsmål.












view from highway 1


Ni ser vägen i bakgrunden, slingrar sig längs berget.





ovanligt?



Brukar era pojkvänner också jucka mot lyktstolpar så fort de ser en?






redo för LA.



Första dagen i LA. Oklart schema, antar att det bara blir runtstrosande och välbehövlig frukost. Kanske även lite shopping (eller; mest troligt lite shopping).

Redo för LA.






LA



Är nu framme i LA! Trött efter en för lång dag i bilen, som uppgjort för irritation. Tur att jag är en sjukt mycket bättre bilförare (framförallt säkrare) så att jag kan överglänsa honom. Det känns bra i hjärtat.

Får se vad som händer imorgon. Tanken var först Disneyland (yey), men med nuvarande energinivå räcker gott och väl en lat dag vid poolen.


kör på en gammal sak





En dagens OUTFIT (OMG!)

Flats - Ralph Lauren, Chinos - Wera, Sjukt skön kofta merinoull, Skjorta - Lindex



gårdag i bil.





Jag började dagen med att lata mig i solen



Sedan bar det av. Sur tjej, eftersom Calle kör 10 mph för fort på en dålig väg. Moraltanten anser att det är nonchalant gentemot sitt eget liv.



Sa jag att jag var och fick manikyr och pedikyr i förrgår?



Vi gjorde ett ministopp precis när vi kom ut på highway 1



Snygg man...



... och snygg solnedgång










nu bär det av



Nu bär det av neråt landet, eller neråt staten kanske man skall säga. Med mig på resan har jag bland annat en man och dessa två.






nedköp ?


För ett par dagar sedan gick jag och blev med ny mobil. Detta för att den förra inte över huvud taget fungerade i USA (olika band eller vad hette det? För gammal helt enkelt!). Det blev en kort men intensiv tjänst för mitt 400 -  kronorsfynd på Clas Ohlson, tyvärr, för den var precis vad jag behövde! Ringa och Smsa (sedan hade man ju gärna velat se lite cool ut, men det tillförde den inte). Detta byttes mot för många knappar så jag till och med har problem med att göra ett enkelt samtal!





inlägget om världens snyggaste par.



Ibland går jag runt och tänker på hur snygga jag och Calle är tillsammans. Detta är en bild jag har i mitt huvud och kan vara en ren illusion. Bilden gäller dock inte när Calle går runt med sin ryggsäck. Bild på ryggsäcker, skall vi börja kalla den för fulsäcken(?), kommer. Annars tycker jag att vi är ett ganska snyggt par. Långa, blonda, välbygda (lite lagom mulliga båda två), en aura av dålig humor runt omkring oss (ja framför allt runt Calle då). Snygga helt enkelt.

Om det är någon av den ofantliga mängden av bloggläsare som inte tror mig så har jag bildbevis.


 



Callball & Frihoe. Snygga.


(skall jag börja med att avsluta med ett litet hjärta, hjärtan ser ju b ut egentligen, vem gillar hjärtan liksom?)


what about spending some money?



BIG NO NO!

Andra saker som är big no no är häva ur klägg.

Eller åka till Stanford Shopping Center.

Syndaren själv.

Några saker som står på shoppinglistan är:
Kamera
Plattång
Vita converse
Pilot Ray Bans
Randig kavaj
Jeans.

Budgeten? 3000 SEK och 42 NOK. Det kommer man långt på mina vänner!

Sa jag att jag köpte en ny mobil igår? Det är nästan inte okej. Men bara nästan. Ve och fasa när mina 70 000 från CSN kommer.

Redo.

 

 





igår färdades jag 20 timmar.


... och hamnade på andra sidan Atlanten. Nu ligger en liten pojk och sover brevid mig medans jag är uppe med tuppen (min kropp är ju inställd på kvällning redan!) och kollar igenom lite inför placement-testet jag skall ha om tre timmar... nervös kanske man kunde tänka sig, men nej inte så. Det känns bara konstigt. Allt har gått så fort och det har vart så mycket på senaste tiden att man inte riktigt haft smältningstid. Linköping, flytt, jobbsökande, jobb, Oslo, fixa, fixa, fixa, hem, Landvetter, Arlande, Chicago och San Francisco !


Flygplanen är inte min vän i alla fall. Den gamla kärringen får ont i smalbenen, knäna och huvudet. Ingen mat och inget vatten får man heller.




frida julia & danni oslo 2010, vi saknar dej redan PH, love you


Detta var rubriken på ett fotoalbum jag fick av Danni och Julia med bilder på oss (såklart) från min lilla vistelse i Oslo. Fina flickor det där. Kommer saknar dom som tusan!



Ligger nu hemma i TV-rummet på en madrass. Delar rum med broder. Mycket folk i huset dag. En farmor, en farfar, fyra syskon, en mamma, en pappa och en inneboende.


liv i skogen!



Det skall bli lite liv i bloggen igen! Nu är det USA näst, på måndag närmare sagt. Jag lämnar Oslo för denna gång. Men först en fantastsik (?) kväll!





RSS 2.0