detta med vänner
Lyssnar på "Varmt igen" (Jöbacks version), en låt som introducerades till mig av min kära, gamla (faktiskt äldsta) vän Maja för en väldigt massa år sedan. Den ger mig en bra känsla i magen. Magkänslor är viktiga har jag lärt mig.

Kanske är det för att den är så vacker.

Eller för att den påminner om just en vän.

Det var ganska nyligen jag lärde mig att på riktigt uppskatta dessa vänner. Detta då jag insåg att man kan bli riktigt sjukligt superensam i livet. Tacksamheten kom som en chock, och sedan dess har jag oftat ägnat ett litet tack till Honom där uppe som välsignat mig med dessa. Jag som tidigare värderade flykten och "flexibiliteten" i att inte känna någon för bra, samt statusfaktorn som 600+ vänner på facebook ger.

Ett liknande uppvaknande kom för ganska exakt 1,5 år sedan. Denna gång handlande det om uppskattandet av familjen. Plötsligt insåg jag att dessa 5 personer var de viktigaste i mitt liv. Tyvärr blev denna insikt något smärtsam då man helt plötsligt oroade sig för att inte hinna förklara för dem hur mycket de betydde, innan någon plötsligt inte fanns kvar. Jag som tidigare identifierat mig med förakt till hemorten, insåg att det i alla fall fanns en bra sak med Kinna.

Summan av det hela: Bra magkänsla - CHECK. Lite kärlek - CHECK
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0