Askul.


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Födelsedagen jag blev 11 år:
Fick ett rosa set från JC. Kapribyxor, tre-kvartsärms tröja. Min bäsis i skolan sa att det var fult (haha, hon har sedan sagt att hon bara var avundsjuk, vet inte vilket jag skall tro på). Fick även ett par skor, sådana där slip-in, som tofflor men med täckt fot och en liten liten kant bak för att hålla foten på plats; Röda. Mamma sa att jag inte fick ha alla mina nya kläder i skolan på en gång, man skulle "spara dom" lite (NÅGON SOM KÄNNER IGEN SIG). Jag försvarade det med att man bara fyller år en gång per år (ett argument jag då använde i många sammanhand) och fick som jag vile (YES, mina argumentation & persuasion förmågor behöver kanske inte utvecklas ytterligare?).
Övrig: Bodde hemma i Ginkalunda med min familj. Var duktig i skolan. Var antagligen anska jobbig mot mina småskyskon. Gjorde danser med Maja (good times). Hade knytlinnen som farmor sydde som gick bakom halsen och hade sick-sack i ryggen.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Runt min 20-årsdag:
Jag bodde i Linköping på tränggatan. Hade nyss träffat min sjukt snygga man. Försökte inte bli kär (omg, se hur det gick). Satt antagligen i tenta-p och pluggade till Envariabelanalys 2 och Nationalekonomin. Har för mig att jag även plussade Linjär Algebran. Livet lekte, vår, var hemma under min födelsedag. Fredagspuben. Salli, Carro, Ove. Massa (för mycket) Calle. Hade ångest inför hösten, då jag helst ville ta ett studieuppehåll. Skoltrött. Mycket fest. Träningen dog. Mina muskler dog (stackarna). LINKÖPING.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
MELONER. Har precis provar chokladtäckta solrosfrön (hallå, jag är i USA). Kanelbullar med äpple och glasyr. Frukt. Morötter.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Sjukt dålig på texter. "Vill ha dig i mörkret hos mig" kan jag rätt bra. Bä bä vita lamm.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
KÖPA TIO MÄRKESVÄSKOR, SHOPPA SÖNDER STANFORDS SHOPPINGCENTER, lätta på min ångest inför min ekonomi, ge massa pengar till Calle (för att jag alltid utnyttjar honom), spara till framtida lägenhetsinvestering (nu är sparandet på 0). Borde man kanske skriva rädda världen?

6) FEM DÅLIGA VANOR
Bli okontrollerbart irriterad på Calle för att han är så snäll. INTE KOMMA IGÅNG MED PLUGGET PÅ TRE TIMMAR. Klämma finnar. Sedan är jag perfekt.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Sy. Shoppa. Träna. Umgås med människor. Sova. Gå i skolan (men jag gillar inte att plugga).

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Silikonbröst à la Kissie (OMG, hon ser ju faktiskt ut som en avdankad porrstjärna). Fotsid skinnkappa à la Goth eller vad man kallas. Fula kläder.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Hehe, ask my oslo-friends. Datorn. Mitt smink. Min symaskin med tillbehör. Havet och klipporna i Götborgs skärgård.


Kommentarer
Postat av: Russin

Favoritleksak: MR. RABBIT!

2010-04-10 @ 23:15:59
URL: http://nushin.blogg.se/
Postat av: frida

HAHA, ja det var det man skulle fråga the oslo-friends om ;) försökte tona ner detta lite, hehe

2010-04-11 @ 01:15:25
URL: http://anotherday.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0