PINSAMT





Idag gjorde jag det igen. Som den yngling jag är smet jag från att ta konsekvenserna för mina hadlingar (eller för mina ickehandligar om ni så vill) och skrev ett mail till min lärare och min grupp 6.30 imorse:

"I woke up this morning and couldn't hardly move from bed, I won't attend class, and therefore also miss my group-presentation. I hope there's an solution to this. I've informed my group members."

Dålig, dålig, dålig tjej. Det var ju inte direkt så att jag låg på min dödsbädd utan snarare att jag hade en smärre huvudvärk och en ENORM ångest för att jag inte alls var tillräckligt prepared för min presentation.

Men ni måste förstå mig. Jag avskyr att inte göra mitt bästa. Och TROTS det skulle man kunna se mig som en professionell procrasinator. Bad, bad, bad. Nu har jag mer ångest för att jag känner mig som en dålig människa. För att jag ÄR en dålig människa. För att jag inte vet om jag kommer få 1/3 av poängen eftersom de var grundade på grupppresentationen (fastän jag var den som i princip piskat gruppen till att genomföra grupp-presentationen på detta genialiska sätt).

Och detta var andra gången. Förra gångens konsekvenser skall jag ta idag när jag skall presentera ett tal som egentligen var due för två veckor sedan.

Nu är det skärpning.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0