daglig blåbärsmuffins



Har precis proppat i mig min dagliga muffins. Foothill har the most delicious muffins ever.

Antar att LCHF-dieten inte kommer till sin fulla verkan om man äte kolhydrater halva dagen och massa fett andra halvan. Eller?

Oavsett. För tillfället sitter jag och internetdejtar. En helt ny värld det där, spännande. Jag är en lesbisk, 23-årig tjej i San José som söker dating/casual sex or a relationship. Meningen är att jag skall vara en lesbisk stereotyp och se vilka svar jag får (liksom mina gruppmedelmmar skall vara feminister, "houswiveswannabes", traditional masculin men, gays etc). Men jag tycker det är svårt det där. Jag vet inte riktigt om jag anser att det finns en lesbisk stereotyp. Wikipedias definition:
"Stereotypes about lesbians are that they prefer short haircuts, having an interest in sports particularly softball, enjoy occupations such as the military, truck driving and law enforcement, act in a tomboyish manner such as wearing male attire, have tattoos, are man-haters, overweight and unattractive."
Nja. Njaaaaaa. Dessa existerar säker och är med all säkerhet mångas bild av lesbiska, men mina nya vänner faller inte någon i den kategorin...

Ang "låtsasonlinedating": Jag vet att det är på gränsen till omoraliskt att "leka" med andras känslor, men det är bara en veckas experiment. Dessutom finns jag bara på gratis datingsiter, och plöstligt fanns det inte så många seriösa relationssökande människor kvar.

Det är i alla fall spännande att undersöka min lesbiska sida lite. Tror att Calle borde undersöka sin homosexuella sida lite med, han har lite svårt med det där. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0